Nederlands voor het inburgeringsexamen

Groepen inburgering
met een groepsgrootte van 5 – 12 cursisten begeleid door ervaren docenten.

Onze cursussen Nederlands voor het inburgeringsexamen kunt u twee of drie keer per week bezoeken. U ontwikkelt de vaardigheden Nederlands spreken, schrijven, lezen en luisteren, u maakt een portfolio en u behandelt thema’s die nuttig zijn voor het leven in Nederland, bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en werk. Voor nieuwkomers ligt het niveau van het inburgeringsexamen op A2, voor oudkomers, die vóór 1 januari 2007 al in Nederland woonden, ligt het niveau op A1. Ook als u geen inburgeringsexamen hoeft te doen, kunt u deze cursus volgen! U vergroot dan uw kennis van de Nederlandse taal en uw kennis over Nederland.

Beschikbaar in de volgende steden:

 

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties worden er geen lessen gegeveven.

Het cursusboek wordt tijdens de eerste bijeenkomst door de docent bekend gemaakt tenzij er bij de cursus al expliciet een cursusboek vermeld staat.

Herindelingen van groepen vinden elk kwartaal plaats waardoor het verschil in niveau tussen cursisten onderling beperkt is.

Als u een lening van DUO heeft, kunt u zich aanmelden voor een cursus door een email te sturen via het contactformulier

Hoe kun je aanmelden?
Bij de gewenste cursus druk je op “in winkelmand” en vervolgens betaal je via Ideal de eerste 8 bijeenkomsten. Daarna betaal je steeds 8 bijeenkomsten vooruit via automatische incasso of via een lening bij DUO.

Meer informatie?
Kijk op onze pagina over inburgeren.