Cursussen Nederlands voor particulieren

Conrado is specialist in Nederlandse les voor buitenlanders: inburgeraars, expats en andere geïnteresseerden. Bent u beginner? Dan leren wij u snel en simpel Nederlands, zodat u mee kunt doen in uw dagelijkse leven. Spreekt en schrijft u al Nederlands? Conrado kan u ook helpen om uw Nederlandse taal verder te perfectioneren.

Niveaus en intensiteit

Conrado biedt in principe vier verschillende eindniveaus aan: A1, A2, B1 en B2. U kunt het inburgeringsexamen buitenland doen, op niveau A1 voor spreken, lezen en luisteren. Als u A2 bereikt hebt, kunt u het inburgeringsexamen voor nieuwkomers doen. B1 is het niveau van het Staatsexamen NT2 programma I  en B2 is het niveau van het Staatsexamen NT2 programma II.

Als je wil weten wat uw niveau is, dan kunt u de niveautest doen.

Wilt u een hoger eindniveau dan B2 bereiken? Dat is mogelijk. Ook hiervoor kunt u contact met Conrado opnemen.

U kunt kiezen uit extensieve, semi-intensieve en intensieve cursussen in groepen van maximaal 12 deelnemers. Verschillende dagen en tijden zijn mogelijk, zie ons cursusaanbod. Wij bieden ook een zomercursus aan. Komen de lestijden of -locaties u niet uit of vindt u privé-les of les op afstand de beste keuze? Neem dan contact met ons op.

Praktijk

Conrado helpt cursisten graag om een stageplaats of vrijwilligerswerk of een taalcoach te vinden. Op deze manier kunnen zij het geleerde in praktijk brengen, hun kennis verder vergroten en contacten opdoen. In de afgelopen jaar hebben we hiervoor een groot netwerk opgebouwd.

Wilt u stage lopen, vrijwilligerswerk doen of met een taalcoach afspreken? U kunt ons dit laten weten als u zich inschrijft voor een cursus.

Wij bieden de volgende cursussen Nederlands voor particulieren aan:

Groepslessen Nederlands verschillende niveaus

Nederlands voor het inburgeringsexamen

Cursussen Nederlands voor het staatsexamen (NT2-1 of NT2-2)

Nederlands voor het inburgeringsexamen buitenland

Zomercursus Nederlands

Schrijf nu in!

Snel en goed Nederlands leren bij Conrado is voordelig. Schrijf u in via inschrijven.