Zomercursus Engels

U kiest zelf aan welke vaardigheden u tijdens onze zomercursus wil werken en op welk niveau. Dat kan Engels spreken, schrijven, lezen en/of luisteren zijn. Verder kunt u werken aan de uitbreiding van uw woordenschat of aan de verbetering van uitspraak. U kunt zich ook voorbereiden op één van de officiele examens.

Niveau Intermediate

In onze cursus Engels voor het niveau intermediate werkt u aan de uitbreiding van uw vaardigheden Engels spreken, schrijven, lezen en luisteren. Naast de taalhandelingen voor het alledaagse leven leert u in toenemende mate taalhandelingen die u kunt gebruiken op het gebied van scholing en werk. Gedurende drie weken krijgt u dertig uur les (vier keer per week 2 1/2 uur per dag). De kosten van de cursus bedragen 390 euro.

Beschikbaar in de volgende steden:

Niveau Advanced

In onze cursussen Engels voor het niveau advanced werkt u verder aan de uitbreiding van uw vaardigheden spreken, schrijven, lezen en luisteren. Naast de taalhandelingen voor het alledaagse leven leert u taalhandelingen die u kunt gebruiken op het gebied van scholing en werk. Gedurende drie weken krijgt u dertig uur les (vier keer per week 2 1/2 uur per dag). De kosten van de cursus bedragen 390 euro.

Beschikbaar in de volgende steden: