Groepslessen Engels verschillende niveaus

Conrado verzorgt Engelse lessen. Zowel Nederlanders als niet-Nederlandstaligen zijn welkom. Bent u beginner? Dan kunt u de basis van de Engelse taal leren. Spreekt en schrijft u al Engels? Bij Conrado kunt u ook uw kennis van het Engels verder perfectioneren.

Niveau beginner (A0 – A1)

In onze cursus Engels voor absolute beginners ontwikkelt u de vaardigheden spreken, schrijven, lezen en luisteren. Daarbij zijn correctheid én functionaliteit belangrijk. U leert taalhandelingen die u kunt gebruiken als u zichzelf voorstelt, boodschappen doet of met het openbaar vervoer gaat. De cursus beginners duurt 8 bijeenkomsten en hierop aansluitend volgt de cursus beginners 2 (tevens 8 bijeenkomsten). Na het succesvol volbrengen van beginners 2 kunt u het certificaat Engels taalniveau A1 ontvangen.

Beschikbaar in de volgende steden:

Niveau halfgevorderden (A1 – A2)

In onze cursus Engels voor half gevorderden 1 werkt u verder aan de vaardigheden Engels spreken, schrijven, lezen en luisteren. U leert taalhandelingen die u kunt gebruiken als u contacten met Engelstaligen legt, bijvoorbeeld met de huisarts, buren of collega’s. De cursus halfgevorderden 1 duurt 8 bijeenkomsten en hierop aansluitend volgt de cursus halfgevorderden 2 (tevens 8 bijeenkomsten). Na het succesvol volbrengen van halfgevorderden 2 kunt u het certificaat Engels taalniveau A2 ontvangen.

Beschikbaar in de volgende steden:

Er staan momenteel geen cursussen gepland

Niveau intermediate (A2 – B1)

In onze cursus Engels voor het niveau intermediate 1 werkt u aan de uitbreiding van uw vaardigheden Engels spreken, schrijven, lezen en luisteren. Naast de taalhandelingen voor het alledaagse leven leert u in toenemende mate taalhandelingen die u kunt gebruiken op het gebied van scholing en werk. De cursus intermediate 1  duurt 8 bijeenkomsten en hierop aansluitend volgt de cursus intermediate 2 (tevens 8 bijeenkomsten). Na het succesvol volbrengen van intermediate 2 kunt u het certificaat Engels taalniveau B1 ontvangen.

Beschikbaar in de volgende steden:

Er staan momenteel geen cursussen gepland

Niveau gevorderden (B1 – B2)

In onze cursussen Engels voor gevorderden 1 werkt u verder aan de uitbreiding van uw vaardigheden Engels in spreken, schrijven, lezen en luisteren. Naast de taalhandelingen voor het alledaagse leven leert u taalhandelingen die u nog meer kunt gebruiken op het gebied van scholing en werk. Ten opzichte van de cursus intermediate leert u genuanceerder spreken en schrijven en wordt uw grammaticale kennis verder uitgebreid. De cursus gevorderden 1 duurt 8 bijeenkomsten en hierop aansluitend volgt de cursus gevorderden 2 (tevens 8 bijeenkomsten). Na het succesvol volbrengen van de cursus gevorderden 2 kunt u het certificaat Engels taalniveau B2 ontvangen.

Beschikbaar in de volgende steden:

Er staan momenteel geen cursussen gepland

Niveau vergevorderden (B2 – C1)

In onze cursus Engels voor het niveau vergevorderden 1 werkt u verder aan de uitbreiding van uw vaardigheden Engels spreken, schrijven, lezen en luisteren. Naast de taalhandelingen voor het alledaagse leven leert u taalhandelingen die u nog meer kunt gebruiken op het gebied van scholing en werk. Ten opzichte van de cursus gevorderden ligt de nadruk nog meer op de nuance en wordt uw grammaticale kennis verder geperfectioneerd. Verder leert u spreken op een academisch niveau en korte berichten schrijven in het zakelijk verkeer. De cursus vergevorderden 1 duurt 8 bijeenkomsten en hierop aansluitend volgt de cursus vergevorderden 2 (tevens 8 bijeenkomsten). Na het succesvol volbrengen van vergevorderden 2 kunt u het certificaat Engels taalniveau C1 ontvangen.

Beschikbaar in de volgende steden:

Er staan momenteel geen cursussen gepland

 

Inschrijven

Hoe kun je aanmelden? Bij de gewenste cursus drukt u op “in winkelmand” en vervolgens betaal je via Ideal de 8 bijeenkomsten. Een deelcursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Voor een vervolgcursus kunt u zich op dezelfde manier weer aanmelden.

Uitleg niveaus en intensiteit

Conrado biedt in principe vijf verschillende eindniveaus aan: A1, A2, B1, B2 en C1 . Elk niveau bestaat uit 2 cursussen van 8 lessen. A1: Beginners 1 en 2, A2: Halfgevorderden 1 en 2, B1: Intermediate 1 en 2, B2: Gevorderden 1 en 2 en C1: Vergevorderden 1 en 2. Binnen enkele weken nadat er een cursus is afgesloten kunnen cursisten starten met de vervolgcursus.

Wilt u een hoger eindniveau dan C1 bereiken? Dat is mogelijk. Ook hiervoor kunt u contact met Conrado opnemen.

Met de niveautoets kunt u uw beginniveau bepalen.

Aan het einde van elke tweede cursus van een bepaald niveau maakt u een toets. U ontvangt dan een certificaat waarop het niveau van uw taalkennis is vermeld. Als uw niveau minimaal gelijk is aan het eindniveau van de cursus, kunt u door naar de volgende cursus.

Hoeveel kost het?

Per deelcursus (bijvoorbeeld beginners 1) betaalt u 195 euro per 8 lessen (totaal 16 uur les).

Waar is het?

Alle lessen worden gegeven in de Vrije Universiteit. De Boelelaan 1105 in Amsterdam.